logo

Over Bocom Groep

Bocom groep is een organisatie die in de uitzendbranche werkt. De organisatie speelt specifiek in op de bouw. Bocom groep ligt gelegen in Beek.

Door de jarenlange samenwerking van Bocom haar opdrachtgevers, zijn vaste relaties ontstaan. Het voordeel hiervan is dat klanten steeds dichter bij de onderneming betrokken raken. Waardoor het voor Bocom steeds gemakkelijker wordt om sneller en adequater op de behoeften van de individuele onderneming in te spelen.

Ons personeelsbestand bestaat uit vaklieden voor elke sector. Deze vaklieden worden uiterst zorgvuldig geselecteerd.

Ervaren operators, logistiekmedewerkers, timmerlieden, lassers, schilders, hoveniers, stukadoors ed. geselecteerd op vakbekwaamheid, motivatie, ambitie en flexibiliteit.

U vraagt, wij leveren! Geen uitdaging is ons te veel!

Wij zijn gewend aan de dynamiek van de werkvloer. Spoedopdrachten zijn ons op het lijf geschreven. Wij spreken uw taal. Diversiteit op de werkvloer vinden wij belangrijk. Wij proberen dan ook actief anti discriminatiebeleid te voeren.

Door onze teambuilding intern, staat u nooit voor verrassingen en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zodat u een hoop zorgen ontnomen worden. Niet alleen op personeelsgebied, maar ook op gebied van ondersteuning en advisering.

Kortom, soepel en slagvaardig inspelen op steeds wisselende situaties is onze manier van werken.


Bocom Groep is aangesloten bij de ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is ruim 55 jaar (sinds 1961) dé belangenbehartiger voor ondernemers in de flexbranche en leidend in de wereld van flexibel werk.

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is verplicht voor ABU-leden. In dit keurmerk zijn financiële en administratieve criteria vastgelegd waaraan een uitzendbureau moet voldoen, voor meer informatie zie NEN 4400-1 Keurmerk.